Max ICT B.V.

avatar van emi
emi Karma 1,66K

Op zoek naar een nieuwe bureaustoel, kwam ik uit bij Max ICT voor de Nitro Concepts S300. Deze was makkelijk te vinden op de website, en het bestel en betaalproces is ook voldoende tot goed. Wat erg fijn is , is het gratis in termijnen betalen. Ik blij, en vol verwachting ging ik wachten.

Bij het bestellen wist ik dat er wat levertijd op zat namelijk 4-7 dagen, en dat vond ik prima. Hoe het echter daarna verlopen is, verdiend absoluut geen schoonheidsprijs van Max.
Op 6-4 besteld, na wat tijd stond er 17-4 als leverdatum. Nou ja, het moet dan maar. Op dinsdag 16-4 zelf maar eens contact opgenomen waarom ik niets vernomen had en of de stoel morgen zou komen. Het was nog niet binnen volgens Max. Het zou die avond, of de dag erna (woensdag) bij hun binnen komen , en dan zou het verzonden worden naar mij. Die donderdag 18-4, thuis gewerkt, geen pakket of reactie van Max.
Vrijdag 19-4 , ook thuisgewerkt, geen pakket of reactie.
Zelf maar weer contact opgenomen via mail, met het resultaat er was nog niks binnen bij Max. Zaterdag 20-4, thuis gebleven want wie weet?
Ondertussen stond er uitgeleverd in mijn Max account, ZONDER track & trace , zonder een naam van de vervoerder, maar MET leverdatum 29-11-2001! Maandag wéér zelf contact opgenomen met Max. Het zou hier gaan om een pakketdienst genaamd BCG, en zij zouden contact met mij opnemen. Uiteraard niets gehoord, dus 'savonds na werktijd maar weer zelf achteraan gemaild, waar redelijk snel een reactie op kwam. Pakket zou morgen geleverd worden door BCG. Eindelijk dacht ik... dinsdag 23-4 hele dag thuisgewerkt, zonder pakket.
Om 20:50u , wordt ik gebeld door de chauffeur van BCG, hij zou binnen 10 minuten op de stoep staan. Pakket afgeleverd, maar zelf naar boven moeten sjouwen (1 verdieping)
Al met al, een drama. Dagen thuisgebleven, slechte tot geen informatie. Geen track & trace..
Met als klap op de vuurpijl , zelf moeten uitvogelen wie het pakket kwam brengen, en ook zelf moeten uitvinden wanneer ze kwamen leveren.
Iets wat Max als verkoper had moeten doen, niet ik.

Met Max contact gehad via mail en telefoon. Aan de telefoon werd ik redelijk geholpen, helaas bleef achteraf dat de informatie gewoon niet klopte, dus gewoon aan het lijntje gehouden. Mail contact is traag en onvoldoende qua informatie en oplossing. Zelf een oplossing moeten vinden en de transporteur moeten contacteren. Ik heb aangegeven absoluut niet blij te zijn met de gang van zaken. Op deze manier doe je geen zaken met klanten, en voor mij zal het de laatste keer zijn dat ik bestel bij Max ICT.

Beste Emi,

Hartelijk dank voor je feedback over je recente ervaring met Max ICT. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden was met de levertijd en onze klantenservice.

Onze excuses voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen volledige verantwoordelijkheid voor de onjuiste informatie die we hebben verstrekt. We hebben inmiddels een case lopen bij de vervoerder om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen.

Ook bieden we onze excuses aan voor de onduidelijke communicatie over je bestelling. We hadden je beter op de hoogte moeten stellen over de verzending en leverdatum. We gaan onze procedures onder de loep leggen om herhaling te voorkomen.

We snappen dat je door deze ervaring twijfelt om opnieuw bij ons te bestellen. We hopen dat je ons nog een kans geeft om te bewijzen dat we het beter kunnen. We zijn vastberaden je vertrouwen terug te winnen.

Excuses voor het ongemak en vriendelijke groeten,

MB - MaxICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops