AlgemeenPrijzen aan de duurdere kant, maar het is fijn dat de producten in termijnen betaald kunnen worden.
VerzendingDe producten komen altijd sneller binnen dan verwachting. Verder nooit iets op aan te merken gehad.
KlantenserviceVia de chat reageren ze heel snel en hebben ze mijn vragen goed beantwoord. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Beste Arirells,
Bedankt voor je geweldige review over Max ICT! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten, service en snelle levering.
Uw mening over onze prijzen is voor ons heel waardevol. We doen ons best om topkwaliteit producten tegen scherpe prijzen aan te bieden, maar soms liggen onze prijzen iets hoger dan bij de concurrentie. Daarom hebben we meerdere betaalopties, zoals gespreid betalen, zodat onze producten bereikbaar zijn voor iedereen.
Het doet ons goed te horen dat u blij bent met onze klantenservice. Ons doel is om u altijd de beste service te bieden, via meerdere kanalen, inclusief onze chat. Het is voor ons essentieel dat u ons makkelijk kunt bereiken voor al uw vragen en problemen.
Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!
Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT