Beste fvrfvr,
Hartelijk dank voor je feedback over je recente ervaring met Max ICT. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden was en we nemen je opmerkingen ter harte om onze dienstverlening te verbeteren.
Onze excuses voor het ongemak door de vertraagde levering van je bestelling. We erkennen de fout in de levertijdinformatie op onze site en kampen momenteel met technische problemen die invloed hebben op de verwerking van bestellingen en de statusupdates. We werken hard aan een oplossing.
Ons streven is om altijd duidelijke en juiste informatie te bieden, en het spijt ons dat we deze keer niet aan die standaard hebben voldaan.
We waarderen je complimenten over de vriendelijkheid en beschikbaarheid van ons klantenservice team enorm.
Zou je ons meer kunnen vertellen over je order, zodat we deze intern kunnen bespreken? Kun jij je ordernummer doorsturen naar Webcare@maxict.nl?
We hopen dat je ons in de toekomst nogmaals het vertrouwen geeft. We streven ernaar om onze klanten uitstekende service te bieden en zullen ervoor zorgen dat een dergelijke situatie zich niet herhaalt.
MB - MaxICT