MediaMarkt

Dji Air 3 besteld bij MediaMarkt Outlet voor een leuke prijs. Er ging iets mis met de betaling en vervolgens was het artikel verdwenen uit de shop. Half uur later een mail dat de betaling niet geslaagd was. Kon drone alsnog bestellen.
Maar het blijft een rare site.
Eenmaal drone binnen begon de ellende. Zie Klantenservice

Duurde even voor ik een bevestiging kreeg en een track en trace. Uiteindelijk netjes te volgen via PostNL en op tijd geleverd.

Bestellen en leveren ging prima.
Maar toen begon de ellende...
Ik probeerde in de DJI store een Care Refresh te bestellen. Echter kon ik maar een 1-jarige afsluiten. Contact gezocht met DJI support.
Blijkt dat op het serienummer op de doos al een Care Refresh is afgesloten 3 dagen voordat ik de drone bestelde... Op een voor mij totaal onbekend emailadres. Nou, zegt DJI, dan heeft u een gratis Care Refresh voor 1 jaar.
Tenminste dat dachten we...
Serienummer van de drone gecheckt samen met support. Blijkt de drone zelf een totaal ander serienummer te hebben. En dit serienummer/drone is 150 (!) dagen geleden geactiveerd. Én op weer een ander emailadres dan waarop het andere serienummer is geregistreerd. Conclusie van support en mijzelf, er is hier iets geks aan de hand...

Contact gezocht met Mediamarkt. Inmiddels al 4 keer aan de lijn gehangen. U kunt hem bij de winkel retourneren. Twee pogingen gedaan. Winkel weigert want wij kunnen de bestelnummers niet inzien in het systeem, aldus de medewerker. En dat terwijl er in de voorwaarden staat dat het wel kan. Medewerker had overleg met de manager (die notabene beetje koningsdag-filmpjes op zijn telefoon zat te kijken bij de desk bij de ingang).
Manager zegt tegen medewerker meneer moet maar opsturen naar Outlet, die hebben er een zooitje van gemaakt, mogen ze het daar uitzoeken. Serieus wat een 'service'...

Vervolgens zegt klantenservice aan de telefoon stuur maar weer op naar ons. Maar wel verzekerd voor eigen risico. Daar ging ik dus niet mee akkoord. Is niet de eerste eerste keer dat er een duur pakket verdwijnt zelf al is het verzekerd. Dat er bij MediaMarkt gerotzooid is met de drone is wel duidelijk, maar dat moet dan niet mijn probleem worden. Het gaat hier niet om een speelgoed-drone van 3 tientjes.

Nu moet ik maar een klacht indienen via het contactformulier en daar alles (weer...) uitleggen.
Top service MediaMarkt... Not...

Update. Geen positieve helaas. Inmiddels klacht ingediend via contactformulier. Na 4 dagen tot op heden geen enkele reactie.
Nog maar eens bellen dan. Nee meneer ik kan niks vinden mbt contactformulier. En in mijn systeem staat dat u alleen kunt terugsturen en niet kunt inleveren in de winkel. De informatie op de website is verouderd meneer. Ik kan ook geen notitie achterlaten meneer en ook geen terugbelverzoek aanmaken.

Scorekaart voor MediaMarkt