Max ICT B.V.

Wat een fijne webwinkel om bij te bestellen! Ondertussen mij al privé en zakelijk kunnen voorzien van fijne spullen!

Zoals op de webshop aangegeven staat. Valt vrij weinig over te zeggen. Ze verzenden gewoon op tijd!

Ontzettend fijne mannen zitten op de verkoopafdeling. Ze zijn onwijs goed telefonisch te bereiken. Tonen werelden van begrip en hebben mij uitstekend geholpen met het zoeken van de juiste producten.

Beste Ajintse,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Het verheugt ons enorm dat u zo content bent met onze dienstverlening, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Uw bereidheid om uw positieve ervaringen te delen wordt zeer gewaardeerd.

Uw complimenten over onze snelle en betrouwbare verzending zijn voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Ons doel is altijd om bestellingen vlot te behandelen en te versturen, zodat u niet lang op uw producten hoeft te wachten.

Onze klantenservice is iets waar we bijzonder trots op zijn. Ons toegewijde team is er steeds om u bij te staan met elke vraag of bestelling. Uw gevoel van waardering en begrip is voor ons essentieel, en we streven ernaar om u steeds de beste service te bieden. Het doet ons goed te vernemen dat onze medewerkers u uitstekend hebben bijgestaan in de keuze van de juiste producten.

We kijken ernaar uit u nog vele jaren als gewaardeerde klant te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,
MB - MaxICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops