Megekko

Megekko is eigenlijk mijn Go2 webshop. Ik bestel er eigenlijk altijd al mijn hardware. Ik heb in de afgelopen jaren veel orders bij ze geplaatst en je raakt er bijna aan gewend dat het process zo makkelijk verloopt.
Je wordt heel goed op de hoogte gebracht van het verloop van je bestelling. Ik heb echt 0,0 klachten over de heerlijke webshop en ik hoop dat ik nog heel lang gebruik kan maken van de diensten van Megekko!

Afgelopen week nog een mooie Dell 32" 4K monitor besteld en ook nu weer een perfecte afhandeling en de dag erna de monitor netjes in ontvangst kunnen nemen!

Kortom ga zo door Megekko aan mij hebben jullie een trouwe klant!

Verzending super, verwachtingen worden goed waargemaakt en mocht er een vertraging zijn (1 x voorgekomen) dan wordt je netjes op de hoogte gesteld ervan! kortom 5 sterren zeker waard!

Als ik een artikel moest terug sturen werd ik zeer netjes geholpen! kortom ik heb 0 slechte ervaringen met Megekko en ik ben er van overtuigd dat ik die ook niet snel zou krijgen!

Scorekaart voor Megekko