AlgemeenMobiele telefoon gekocht. Was de goedkoopste en had goede recensies, en er zijn er fysieke winkels in Nederland.
Besteld, betaald en een paar dagen later had ik telefoon en verschillende accessoires bezorgd gekregen.
Eenvoudige handleidingen en beschrijvingen. Mobiel snel overgezet en alles functioneerde in zeer korte tijd.
Daarnaast goede service. De bestelde oplader bleek helaas niet te werken omdat de kabel niet functioneerde. Via formulier op website klacht duidelijk gemaakt, gratis terug gestuurd en 2 dagen later had ik mijn oplader weer terug inclusief een werkende kabel. Toppie.
Zeer snel geleverd. Moest tekenen, maar goed ook gezien de prijs.
Alles in één keer (mobiel plus diverse accessoires) keurig en veilig verpakt in 1 pakketje.
Vriendelijk, eenvoudig, snel, behulpzaam, en zonder kosten.
Ervaring goede service:
Hi RoeldJ, fijn om te zien dat het probleem met je defecte kabel naar tevredenheid is opgelost. Heel erg bedankt voor je uitgebreide review over je ervaring met Belsimpel! Groet, Fleur van Belsimpel