AlgemeenMegekko heeft er blijkbaar voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met een dubieuze partij genaamd "Winkelen en sparen".
Deze partij toont via het advertentienetwerk van Google (doubleclick.net) zeer dubieuze en misleidende advertenties op de pagina die de bestelling bevestigd. Het lijkt alsof je korting kan claimen, maar stiekem zit je dan ineens vast aan een abonnement dat 18 euro per maand kost en blijkbaar lastig op te zeggen is.
Ik ben er niet in getuind, maar bij Kassa en Trustpilot zijn verhalen te vinden van mensen die er wel zijn ingetuind en er wordt daar ook bevestigd dat zij er specifiek via de webwinkel van Megekko in zijn getrapt.
Ik heb Megekko er via de klantenservice op gewezen dat zij er verstandig aan doen om een dergelijke associatie te heroverwegen, omdat dit wel degelijk iets zegt over de bedrijfsvoering en de omgang met (de gegevens van) klanten.
Het antwoord dat ik terug kreeg was van de strekking "Dit doen wij al langer, je hebt al eerder bij ons besteld en toen deden wij dit ook en het is gewoon legaal".
Blijkbaar is er dus deze keer iets door mijn adblocker geglipt, dat ik al veel eerder had moeten zien. Gelukkig zie ik het nu.
Elke koper moet zich afvragen of zij hier wel willen winkelen of dat zij liever een deurtje verder gaan.
Ik doe het in ieder geval in de toekomst niet meer.
P.S. Bewijsstukken in de vorm van screenshots en opgeslagen HTML-files zijn bij mij opvraagbaar.
De verzending is goed en daar kan ik ondanks mijn eerdere negatieve opmerkingen niets anders over zeggen.
KlantenserviceWaardeloos.
Zie wat ik heb beschreven in het veld met algemene opmerkingen.