AlgemeenMegekko is mijn favoriete winkel voor pc-onderdelen! Hoewel de website er misschien een beetje verouderd uitziet, is deze ongelooflijk functioneel. Ze bieden een enorme verscheidenheid aan onderdelen en de productbeschrijvingen zijn uitgebreid, inclusief gedetailleerde specificaties. De meeste producten hebben voldoende foto's van hoge kwaliteit, zodat u zeker weet wat u koopt.
Dit is niet mijn eerste aankoop bij Megekko, en ze hebben me keer op keer onder de indruk gebracht. Bij mijn recente bestelling plaatste ik deze zelfs net voor 22:30 uur en alles arriveerde perfect de volgende dag! De prijzen waren ook zeer concurrerend in vergelijking met andere gerenommeerde winkels.
De verzendsnelheid is fenomenaal! Mijn bestelling arriveerde in iets meer dan 12 uur, wat echt indrukwekkend is. De verpakking was ook perfect - deze beschermde de producten goed zonder onnodig veel afval te produceren. Op het gebied van verzending krijgt Megekko topcijfers!
KlantenserviceIk had een vraag over mijn bestelling en nam contact met hen op via e-mail. Ze reageerden de volgende dag en waren erg behulpzaam. Hoewel een live chat-optie, zoals sommige andere winkels aanbieden, een welkome toevoeging zou zijn, was e-mailcommunicatie nog steeds effectief.