AlgemeenIk had enkele twijfels over deze Megekko omdat er alleen via mail word gereageerd. Echter op aanraden van een kenner die hier altijd besteld toch maar gedaan. Ik had diverse artikelen besteld om een gamecomputer voor mijn zoon in elkaar te zetten. Het meeste was op voorraad, 2 artikelen niet.
Ik kreeg de optie de voorradige artikelen al op te laten sturen(de niet voorradige artikelen werden dan na gestuurd), of later alles in 1 maal. Ik heb gekozen voor het laatste. Om zeker te weten of de spullen op de afgesproken dag werden geleverd heb ik gemaild met de klantenservice. 2 minuten later had ik het antwoord dat de producten op dat moment binnen waren en klaar werden gemaakt voor verzending en levering op de aangegeven datum. Top
Doordat de klantenservice zo snel heeft gereageerd was mijn twijfel over deze webwinkel (doordat je niet telefonisch kunt reageren)weg. Volgende artikelen die ik nodig heb worden dus weer bij Megekko besteld.
Zeer goed. Alles was netjes verpakt in stevige dozen die voorzien waren van bescherming. Ik werd op de hoogte gebracht dat het drie pakketen waren en dat ik moest tekenen voor ontvangst. Alles is op de afgesproken datum aangekomen en compleet begeleid door post.nl trackentrace en ook door Megekko.
KlantenserviceZeer goed, na een mail te hebben verstuurd over de verzending, kreeg ik 2 minuten daarna al een zeer duidelijk antwoord.
Klantenservice heeft de twijfel die ik had over Megekko weggenomen door hun vlugge reactie. (hierdoor is telefonische klantenservice niet nodig)
Top.