Algemeen1TB SSD in een actie besteld, 500GB versie ontvangen. Ik werd niet geloofd en moest een foto van het product met een handgeschreven papiertje sturen.
Aanvraag gedaan voor verwisseling, werd na 5 dagen overwegen door een andere afdeling geweigerd. Oplossing vanuit Amazon: Retour sturen en dan de inmiddels duurdere 1TB (die ik al besteld had) voor de volledige prijs opnieuw kopen, waarna ik een shoptegoed zou krijgen t.w.v. het verschil. Dit shoptegoed zou ik voor geselecteerde producten kunnen gebruiken, begreep ik gelukkig na zelf de voorwaarden te lezen.
Uiteindelijk gekozen voor normale retour met terugbetaling en elders de SSD gekocht. Na anderhalve maand staat de "refund status" echter nog steeds op in behandeling.
Verkeerde product ontvangen.
Voor een simpele retour (vervanging werd geweigerd) moest ik eerst door tig hoepels springen.
Na een succesvolle retour volgens DHL blijft status van Amazon hangen op in behandeling.
Eindeloos doorgestuurd van kastje naar de muur, voor hele simpele vragen.
Een mail vanuit Amazon met de vraag te reageren op die mail met een bewijs, wordt beantwoord met dat het naar het verkeerde mailadres gestuurd is (waar vanuit ze het zelf verstuurden!).
Na iedere chat wordt doodleuk gezegd dat Amazon gaat voor de beste klantervaring van de wereld... Voor dit probleem heb ik meer dan 20 contactmomenten gehad!