Megekko

Op de website kun je makkelijk vinden waar je naar opzoek bent. Ze hebben een groot assortiment en redelijke prijzen. Het enige wat fijn zou zijn is als de verzendkosten niet voor de klant zijn maar dat heb ik er wel voor over aangezien de service van megekko mij nooit teleurstelt.

Website staat meestal dat je het de volgende dag in huis hebt. Naar mijn ervaring klopt dit ook. Ik heb ooit ervaren dat de leverancier niet optijd geleverd heeft bij megekko waardoor mijn bestelling vertraagd was. Maar ook dan bieden ze zelfs aan om je bestelling op te splitsen zodat je de rest van je bestelling al opgestuurd krijgt.

De klantenservice van megekko ben ik zeer tevreden over. Als ik ze een mail stuur krijg ik binnen no time antwoord. Er was een prijsaanpassing op de website dus ik had gemaild of het mogelijk was om het bedrag vergoed te krijgen waarop zij antwoordden dat het kon omdat de bestelling nog niet verzonden was. Ook als er vertraging is met een product uit mijn bestelling komen zij met een goede oplossing zoals het opsplitsen van mijn bestelling waardoor ik de producten die er wel zijn eerder geleverd krijg. Al met al een goede ervaring bij de klantenservice van megekko, heel klantvriendelijk en reageren erg snel.

Scorekaart voor Megekko