AlgemeenKende de winkel niet, maar was goedkoopste met 24h levering in de pricewatch. 35" monitor besteld. Makkelijk process, volgende dag netjes geleverd. Niks op aan te merken. Eigenlijk helemaal perfect. Daardoor ook geen klantenservicecontact gehad.
VerzendingPostNL liet pas om 8:10 's ochtends weten dat ze tussen 8 en 10 's ochtends komen. Beetje onhandig op een zaterdag ochtend daar PostNL normaal nooit zo vroeg is en ik normaal dan nog in bed lig ware het niet dat ik toevallig wakker werd en het zag. Verstuurd als extra groot pakket dus wellicht daarom de ongewone tijd. Kan de winkel niks aan doen dus geen aftrek op de score, meld het enkel als waarschuwing voor anderen die (hier) iets groots bestellen (relevant gezien leverafspraken met bezorgers per winkel kunnen verschillen) .
Trackingcode etc was netjes de middag van bestellen ontvangen, verzending was gewoon spoedig en soepel. Product kwam in de doos van het scherm (dus zonder doos van de webshop erover) wat voldoende beschermde en met dit formaat logisch is. Vanuit de winkel perfect dus.