AlgemeenMegekko is naar mijn mening de beste webshop als het gaat over het aankopen van een nieuwe pc of het samenstellen tot een eigen custom build gaming pc. Ze geven duidelijke info, de specificaties bij artikelen kloppen ook altijd wat niet altijd gezegd kan worden van andere webshops. Zeer aangename prijzen, je zal niet snel het artikel ergens anders goedkoper kunnen vinden.
VerzendingDag ervoor rond 21:30 besteld en de dag nadien al in huis. Dit zegt dan ook meteen genoeg over de kwaliteit en snelheid van verzenden. Dit is wel op voorwaarde dat het artikel nog op voorraad is natuurlijk. Artikel wordt verzonden in mooie Megekko doos en is goed beschermt.
Klantenservice1 malig al eens contact opgenomen met de klantendienst en zeer snel antwoord op gehad. Persoonlijk zou het wel nog fijner zijn mochten er ook wat meer mensen zijn die je technisch kunnen ondersteunen. Hierbij denk ik aan mensen die eventueel zouden kunnen helpen als je met vragen zit over compatibiliteit van verschillende componenten voor een custom build PC.