AlgemeenVorig jaar heb ik eindelijk voor mezelf weer een nieuwe game PC gebouwd en ben zo voor het eerst op Alternate gestuit. Mijn vader en een vriendin vroegen dit jaar of ik dat ook voor hen kon doen en Alternate is daarbij al snel uitgegroeid tot een favoriete leverancier. Ik zoek veel op Tweakers naar de beste prijs en voorraad en Alternate staat altijd wel ergens bovenaan in de rij. Maar ik ben ook gewoon vaak op hun website te vinden voor specificaties en compatibiliteit. De informatie op de website is echt zeer uitgebreid en veel duidelijker dan bij veel andere leveranciers.
VerzendingDe leveringstijden verdienen wel weer een eigen vermelding. Deze zijn werkelijk waar subliem. Ik heb een uitgebreide bestelling op zaterdag geplaatst en had deze maandag in volledigheid al binnen. Ook had ik een moederbord ergens anders besteld, omdat deze 10 euro goedkoper was. Maar ik moest vervolgens wel 5 dagen erop wachten. Ik heb het bord bij hen geannuleerd en nog voor ik van hen de bevestiging had dat de annulering was ontvangen, had ik hetzelfde moederbord via Alternate al binnen. Voor een gamer die niet kan wachten, is dit goud!
KlantenserviceIk heb onlangs geen contact met de klantenservice gehad, maar vorig jaar heb ik kabels besteld die niet pasten. Ik had andere kabels nodig die eveneens door Alternate geleverd werden. De klantenservice heeft dit direct geregeld binnen dezelfde bestelling, waardoor ik alleen maar de verkeerde kabels hoefde terug te sturen en tegelijkertijd de juiste kreeg toegezonden. Geen gedoe met nieuwe bestellingen plaatsen enzo. Helemaal top!