AlgemeenKoop hier niets!
Ik heb hier een externe harde schijf gekocht. Deze heb ik aangesloten en in mijn bureau gelegd. Wat mij direct opviel is dat de schijf extreem harde trillingen veroorzaakte, zo hard dat heel mijn bureau trilde. Ook maakte de schijf heel veel lawaai. Ik neem contact op met Megekko en ik moest de schijf terug sturen en ze gingen mijn geld terug betalen. Eerst wouden ze al dat ik zelf de kosten voor de retourzending ging betalen! Hier heb ik al een hele discussie over moeten voeren voor ze toch de kosten zelf gingen betalen. Niet meer dan logisch aangezien ik een defect product heb ontvangen. Dan na het retour zenden krijg ik ineens een mail van hun dat ik mijn geld toch niet terug krijg. Hun reden? Dat er krassen op de schijf staan. Logisch aangezien deze extreem hard trilt! Ik heb hun meerdere malen gevraagd hoe zij dan denken dat deze krassen op de schijf komen, maar hier heb ik nooit antwoord op gehad. Ik heb gedreigd met rechtbank, geen verschil. Pas toen ik en mail heb gestuurd naar Alberto Stegeman en dit hun heb gemeld, pas toen hebben ze mijn geld terug betaald. Dit was een zuivere poging tot oplichting! Koop hier dus niets!
Koop hier niets!