Megekko

Ik heb een koeler en controller van Noctua besteld bij Megekko. En eigenlijk bijna altijd als ik opzoek ben naar computer onderdelen kom ik bij Megekko uit.

Ze verzenden snel, hebben goede artikelen en zijn aantrekkelijk in de prijs. En fijn dat ze alles op Tweakers hebben staan, want via hier kom ik bij Megekko uit.

Ik was bij het bestellen wat vergeten en kon mijn nog niet in behandeling genomen order niet meer aanpassen of uitbreiden. Hierdoor moest ik twee keer de verzendkosten betalen.

Het verzenden ging snel en wordt goed in een doos gezet, met een vleug humor aan de buitenkant. Hiermee onderscheidt Megekko zich van anderen en maakt het openmaken van een Megekko-doos elke keer weer tot een feestje.

Ik heb de klantenservice gevraagd of ze mijn verzendkosten van 1 bestelling konden kwijtschelden, omdat ik ze achter elkaar op dezelfde dag geplaatst had. Hier werd niet moeilijk over gedaan. Gewoon top!

Scorekaart voor Megekko