AlgemeenIk had een camera + lens gereserveerd via de website. ongeveer 45 minuten later kwam ik langs in de winkel het enige dat ik hoefde te zeggen was ik kom een camera halen en ze hadden hem zo tevoorschijn gehaald.
vervolgens nog goed geholpen met oprecht advies door de verkoper voor wat accessoires. het was geen verkoop praatje zodat hij voor meer € kon verkopen aan mij. Maar oprecht advies tussen de voor en nadelen van de verschillende producten die ik nog nodig had.
vervolgens goed geholpen met oprecht advies door de verkoper voor wat benodigde accessoires. het was geen verkoop praatje zodat hij voor meer € kon verkopen aan mij. Maar oprecht advies tussen de voor en nadelen van de verschillende producten die ik nog nodig had.
Wat fijn dat het allemaal klaar lag, met een reservering halen we graag de spullen vast te voorschijn zodat we je sneller kunnen helpen. Goed om te lezen dat we je konden voorzien van eerlijk advies. We willen graag dat je met een goed gevoel de winkel uit gaat. Ik wens je veel plezier met je aankopen!