AlgemeenAccount hadden we al, want hier in het verleden meerdere keren tot tevredenheid computeronderdelen gekocht. Bestelproces duidelijk en snel.
VerzendingDe 2 bestelde smartphones zijn snel geleverd, maar helaas bleek bij beide de verzegeling verbroken te zijn geweest en weer dichtgeplakt met een doorzichtige sticker
KlantenserviceEerst werd door de klantenservice gezegd dat we ze gewoon in gebruik konden nemen. Daar gingen wij niet mee akkoord. Vervolgens werd ons verzocht foto's op te sturen van de telefoonverpakkingen. Toen konden wij ze gratis terugsturen en werd ons toegezegd dat er nieuwe telefoons opgestuurd zouden worden. Maar in plaats daarvan kregen we ons geld teruggestort. Ook goed, we hebben ze inmiddels elders gekocht want in opnieuw bestellen bij Azerty hadden we geen vertrouwen meer.
Beste,
Bedankt voor je review.
Onze excuses dat je een vervelende koopervaring bij ons hebt gehad.
Wij begrijpen dat wij het vertrouwen om deze reden is verminderd. Wij hebben hebben hier intern contact over gehad met onze leveranciers, omdat dit geen nette gang van zaken is. Ook is hier intern een melding van gemaakt om te voorkomen dat een soortgelijke situatie als dit zich niet nogmaals voor kan doen.
Wij hopen dat wij jullie in de toekomst weer van een prettigere koopervaring kunnen voorzien!
Stijn
Azerty Klantenservice