Azerty

Ik ben al even bekend met Azerty, als ik iets bestellen moet bekijk ik dit eerst bij hen wat ze aanbieden en wat de prijs hiervan is, en meestal is het altijd wat ik zoek en bespaar ik door bij Azerty aan te kopen. Ik ben momenteel bezig aan een Gaming PC build voor mijn petekind aan een budget and...
precies gevonden wat ik zocht binnen mijn budget.
De ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI - Moederbord is 1 van de vele uitstekende ASUS producten waar ik graag mee samen werk. mooi design, stevig moederbord en vooral een te vertrouwen product! (Asus sponsor me please 😂)
ik hou van hun sleek design, Asus software neemt wel lang om te downloaden maar je hebt alles wat je nodig hebt binnen hun software! en die is ook makkelijk te bedienen. dubbele dikke duim voor ASUS

Verzending was goed, pakje heeft geen schade opgelopen in het algemeen is het wel een oke ervaring bij Azerty voor leveringen. wel jammer dat POSTNL waar ze mee samen werken het pakje altijd voor je deur plaatst zonder aan te bellen.

klantenservice is een leuke ervaring, ze zijn vriendelijk (via chat) en proberen zo snel mogelijk te antwoorden

Scorekaart voor Azerty