AlgemeenIk heb voor het eerst een verrekijker voor astronomie gekocht: Nikon ex 10x50 CF. Ik heb het op de vrijdag besteld, zodat ik hem zaterdag meteen kon gebruiken. De weersvoorspellingen beloofden namelijk veel.
De verrekijker werd netjes op de zaterdagmiddag geleverd, waardoor ik zaterdagavond kon genieten van een prachtige sterrenhemel en een bijna volle maan. Ik heb de gordel van Orion, Orionevel, Sirius, Jupiter en de manen van Jupiter, de prachtige Plejaden en nog veel en veel meer gezien. Wat een ervaring was dat. De kerst op de taart was toch wel de bijna volle maan waar ik mijn ogen niet van af kon houden.
De verrekijker is top!
Mijn pakket werd op tijd geleverd. De doos was goed ingepakt. Er zaten plastic zakjes met lucht in de doos die als extra bescherming dienden.
KlantenserviceVia de mail werd ik goed en duidelijk op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd van het pakketje.
Wat fijn dat de verrekijker zo snel binnen was en wat gaaf dat je dit kon zien met de Nikon EX 10x50 CF. Zo te lezen heb je een goede keuze gemaakt. Ik wens je veel plezier met de verrekijker.