Megekko

Het is eenvoudig je bestelling te plaatsen en door de het bestelproces heen te navigeren.
Fijn dat je een keuze kan maken voor aflevering bij een PostNL service punt. Dan wordt het niet door de bezorger op de stoep gezet. Met duurdere bestellingen wel zo lekker.

Ook het betaal proces verloopt eenvoudig. Meerdere mogelijkheden tot betaling.

Eergisteren om 22:10 twee bestellingen gedaan, om half twaalf nog een email gezien dat het naar PostNL was verzonden.
Gister ochtend vroeg was het eerste, kleine pakketje, al afgeleverd. Het grotere pakket had ik naar een PostNL service punt laten sturen. Vanaf kwart over elf ('s morgens) kon ik het al afhalen.

Omdat ik wat vergeten was bij mijn eerste bestelling, een tweede gedaan. En meteen een email naar de klantenservice gestuurd om de pakketen samen te laten komen. Omdat ze zo snel handelen was ik al te laat. Vanochtend vroeg al een vriendelijke email ontvangen dat het niet gelukt was en dat ze me te gemoet zouden komen.
Echt fantastische reactie tijden, zowel bij de klantenservice als bij het bestellen.

Scorekaart voor Megekko