Algemeenheellemaal top 20 maart bestelt gevraagt of het op 22 maart geleverd kan worden en in huis 22 maart als afgesproken echt super
Verzendinggoed verpakat geen beschadegingen lekker snel wl zwaar maar dat kan ook niet anders een server rack is zwaar echt super
Klantenserviceklantenservice ook goed chat en bellen erug vriendelijk mensen goede advis en ook mee dankent top
Geachte djangel,
We willen je graag bedanken voor je review over je recente bestelling bij Max ICT. We zijn erg blij dat je overwegend tevreden bent met je ervaring.
We waarderen je compliment over onze producten, de levertijd, de verpakking en de klantenservice.
We vinden het belangrijk om onze klanten een optimale service te bieden en we investeren dan ook veel in de kwaliteit van onze producten, onze levertijden en onze klantenservice.
We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid van de levering van je bestelling.
We doen ons best om bestellingen altijd zo snel mogelijk te verwerken en te leveren.
We zijn blij dat je tevreden bent met de verpakking van je bestelling.
We vinden het belangrijk dat onze producten goed beschermd zijn tijdens het transport.
We zijn blij dat je tevreden bent met de klantenservice.
We vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij het beantwoorden van hun vragen en het oplossen van problemen.
We hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je nieuwe producten.
Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT