Azerty

Enige goede is dat de verzending snel is. De klantenservice is een regelrechte ramp, alsof ze totaal niet begrijpen wat er mis is, en totaal niet meedenken. Zijn ook langzaam. Lig al ruim twee weken in de clinch met ze.

Ik heb een moederbord besteld waar volgens de specs en plaatjes op hun site argb headers op zitten. Ze hebben me een versie gestuurd waar deze headers niet op zitten. Helaas zag ik dat pas toen alles al in elkaar zat en ik de argb kabels aan wou sluiten. Schijnbaar heeft een van de revisies van dit moederbord de headers niet.

Omdat de boel al in elkaar zat en ik geen zin had alles weer uit elkaar te halen, heb ik ze gevraagd of ze niet een losse argb controller konden opsturen. Leek me een win-win: ik kan mijn rgb aansluiten, zij zitten niet met een geretourneerd moederbord wat al eens geinstalleerd is.

Alleen, dit snappen ze dus niet. Bij mailen zeggen ze steeds "we adviseren een argb controller erbij te nemen. Die kun je bij ons kopen, dit is de link". Bellen werkt ook niet, dan verwijzen ze door naar de serviceafdeling als ik vraag of ze die controller gewoon willen opsturen. En de service is alleen per mail bereikbaar. En na meerdere mails snapt die serviceafdeling het probleem nog steeds niet. Daarnaast reageren ze extreem traag (zo 5 dagen ertussen).

Hoe moeilijk kan het zijn? Zij sturen mij een product wat niet overeenkomt met wat op hun site staat, maar dat negeren ze totaal. Allemaal zeer frustrerend.

Dan wellicht toch maar ergens anders een ander moederbord kopen, de pc weer helemaal uit elkaar halen, en dit ding aan ze retourneren. Zal vast nog een gedoe worden om de retourkosten vergoed te krijgen, of anders zit ik vast al buiten hun retourtermijn dankzij hun enorm langzame antwoorden... We gaan zien.

Beste,

Bedankt voor je review.
Wij willen ons allereerst verontschuldigen voor het moeizame verloop in jouw bestelling.

Dit is aan onze kant verkeerd gegaan en dat moeten wij dan ook op een goede manier voor jou oplossen. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn geweest.

Op basis van jouw review kan ik helaas niet de juiste bestelgegevens herleiden. Wij willen jullie namelijk toch zo goed mogelijk helpen. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen wil ik je vragen om een mail te sturen naar review@azerty.nl, dan pakken wij dit zo snel mogelijk voor je op!

Stijn
Azerty Klantenservice