Beste Supoc,
Bedankt voor je feedback over je bestelling bij Max ICT. We vinden het erg jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad en we nemen je klacht zeer serieus.
We begrijpen je frustratie over de lange levertijd van je bestelde product. Het klopt dat op onze website stond dat het artikel op voorraad was en direct leverbaar zou zijn. Helaas is door een feestdag je bestelling later verzonden dan gepland. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.
We betreuren dat je niet op de hoogte bent gebracht van de vertraging. We communiceren normaal gesproken altijd proactief met onze klanten over eventuele wijzigingen in de levertijd. In dit geval is er helaas iets misgegaan. We zullen onze processen nalopen om dit probleem proberen te voorkomen in de toekomst.
We begrijpen ook dat je niet tevreden bent over de afhandeling van uw annuleringsverzoek. We hebben je e-mail pas op 2 januari kunnen beantwoorden, omdat we op het moment dat je de mail verstuurde gesloten waren. We vinden het vervelend dat je hierdoor het gevoel heeft dat we je verzoek niet serieus hebben genomen.
We willen je graag alsnog de kans bieden om uw bestelling contact op te nemen. Als je dat wenst, kan je ons een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl. We zullen je verzoek dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven. We zullen er alles aan doen om je volgende bestelling tot een succes te maken.
MB