Megekko

Vaak zijn bedrijven als Amazon net iets goedkoper in de totale kostprijs. Maar met MeGekko weet je dat je zaken doet met een betrouwbare en robuuste partner. Ik heb denk

ik de helft van de spullen die ik bij ze heb gekocht moeten retourneren - niet omdat iets was misgegaan, maar omdat het toch niet was wat ik zocht. Dit gaat altijd zonder problemen of verdere vragen. Het vertrouwen dat ik daarmee heb in het gehele proces zorgt ervoor dat ik gerust aankopen kan doen, wetende dat als ik een fout maak, ik daar niet voor word bestraft.

Qua verzending heb ik niets te melden of toe te voegen. Deze is in lijn met de Nederlandse verwachtingen: vóór zo laat besteld, morgen in huis. Nog nooit meegemaakt dat het niet zo was. Uitermate tevreden, maar niets dat MeGekko bepaald bijzonder doet daarbij.

Communicatie met de servicemedewerkers is ook altijd zeer bevredigend. Ik kies MeGekko keer op keer. Niets gaat boven vertrouwen.

Scorekaart voor Megekko