ALTERNATE.nl

Na het starten van een topic over de aanschaf/bouw van een nieuwe betaalbare PC en een geadviseerd lijstje aan onderdelen kwam ik bij Alternate uit om alles in 1x te kopen.
De keuze voor Alternate was ook deels omdat in een verleden naar alle tevredenheid een maat van mij daar de onderdelen voor zijn PC had gekocht.

Nooit gedacht dat een computerwinkel het nog zo druk kon hebben. Bij binnenkomst moest ik een nummer trekken en kreeg alle tijd om alle opgestelde hardware te bekijken voordat ik aan de beurt was. De laatste keer dat ik een eigen PC had opgebouwd was meer dan 2 decennia terug en in de tussentijd alleen beroepsmatig aan zakelijke PC's gesleuteld en mee gewerkt dus was er in die tijd veel veranderd betreffende de mogelijkheden wat mij ook nog wat ideeën gaf.
Eenmaal aan de beurt was de servicebalie vriendelijk aan te geven of alles van mijn lijstje voorradig was en wat er aan alternatief kon met behoud van mijn budget. Direct werd de bestelling compleet gemaakt en doorgestuurd naar de verkoopbalie.
Ook hier was het door drukte wachten maar binnen notime werd mijn bestelling klaargezet en kon ik als een tevreden klant naar huis.

Helaas door een eigen foute beslissing om een eigen oude kast te hergebruiken waarvan wat delen bleek te missen moest ik toch op zoek naar een andere kast, deze had ik bij een andere winkel gekocht waarvan ik ook ander spul nodig had en kon mijn PC pas een maand later opbouwen wat geheel probleemloos verliep en naar alle tevredenheid soepel draait.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl