KommaGo

Vanuit de pricewatch binnen gekomen dus kon vanuit de PDP direct door naar de checkout. Hierbij was het makkelijk betalen met iDeal. Het proces verliep goed tot we bij de aftercare komen. Dit licht ik verder toe onder het stukje "Klantenservice"

Levering was op tijd en de producten waren voldoende verpakt. Valt niet veel meer over te zeggen dan het minimale wat een webshop zou moeten doen.

UPDATE

Ik werd de eerstvolgende werkdag gebeld door KommaGo en krijg direct een retour formulier. Ze hebben uitgezocht wat er mis is gegaan en volgens hun hadden ze wel een e-mail gestuurd (dit was niet het geval, anders had ik hem wel in een andere folder gevonden, spam wordt pas weggegooid na 30 dagen).

Nadat ik het product had teruggestuurd was het nieuwe product ook zo weer binnen. Dat was top! Op zich goed opgelost nadat het aangekaart was d.m.v. deze review.

_______________________________________________________________
Op 9 februari heb ik een bestelling gedaan voor 2 webcams. Deze zijn netjes op 10 Feb geleverd. Toen ik deze open maakte bleek het dat de scharniertjes lam waren van 1 van de 2 webcams. Hierbij heb ik dit gemeld op 12 februari d.m.v. het gebruik van hun retourformulier.

Hier heb ik tot op heden 9 MAART ( bijna een maand later) nog niks over gehoord.

Ik heb op 18 februari een herinnering gestuurd EN nu net nog een keer toen ze mij durfde te vragen of ik een TrustedShop review achter wou laten.

Prima "service" zolang het automatisch is. Komt het op klantenservice aan is dit echt WAARDELOOS.

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Je geeft aan dat je niks hebt gehoord op een retour aanvraag. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!
We zoeken uit wat er mis gegaan is en lossen het op. We nemen contact met je op.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Scorekaart voor KommaGo