Megekko

Prima website en vlot kunnen bestellen. Verder niet tegen bijzondere zaken aangelopen dus gewoon prima in orde allemaal.

Ondanks dat er een prijsvraag aan een review aanhangt was ik al van plan om een review te schrijven omdat ik uitermate tevreden ben over het contact met de klantenservice.

Zaterdag avond besteld, zondag verzonden, maandag postNL langs. Helaas was ik niet thuis. Het betrof 4 pakketten (zie hieronder).

Er waren doordat ik niet thuis was 3 van de 4 pakketten bij een pakketpunt dichtbij afgeleverd. Het 4e pakket had een handtekening die niet van mij of van het pakketpunt was en retour afzender.

Hierop heb ik contact gezocht met Megekko om de bestelling opnieuw uit te sturen. Je kan ze niet bellen, alleen mailen.

Di 13:27 gemaild
Di 13:31 een reactie dat het pakket binnen was en dat het opnieuw verzonden zou worden en dan zou ik het woensdag in huis hebben. Met T&T code.
Di13:33 mail van mij dat ik woensdag niet thuis ben dus of het donderdag geleverd kan worden
Di14:35 bevestiging dat eea uit de verzendkast is gehaald en donderdag geleverd zou worden.

Vandaag is het donderdag, eea is netjes geleverd.

Kijk, zo bestel ik graag nog een keer. Kudo's voor de snelle afhandeling van de klantenservice.

Scorekaart voor Megekko