Algemeenhad een technies probleem met een monitor van 989 euro en hij werd zonder problemen teruggenomen en vergoed
omdat de monitor via een toeleverancier werd geleverd duurde de terugbetaling iets langer dan de 3 dagen die ze ervoor opgeven maar toen ik daarover appte werd mij dat perfect uitgelecht , ik vind persoonlijk de aftersales erg goed en kundig en weet zeker dat ik de volgende grote aankooo er weer zou doen
de 49 inch monitor wed geleverd dor dpd , de doos had een klein beetje schade maar het monitorscherm bleek bij het openmaken van de verpakking doormidden te zijn gebroken
waarschijnlijk had de chaufeur de doos rechtop in de auto gezet en is deze onderweg platgevallen
ik vond de klantenservice top , ze kwamen bij mij hun afspraken netjes na en hadden een goede uitleg over de kleine probleempjes bij het terugsturen en de latere terugbetaling ,ik heb vaak genoeg webwinkels meegemaakt die met het ivoren toren principe werken ,(ik kan je gewoon wegdrukken of van het kastje naar de muur sturen want je weet toch niet waar mn huis woont) paradigit was heel anders als ik het ordernummer doorgaf hadden ze meteen alle info en degene die ik aan de telefoon had kn daar een beslissing op maken of mij doorschakelen naar degene die dat kon