AlgemeenIk heb een DJI Mini 2 SE drone gekocht. Super mooi apparaat die de mooiste beelden maakt. Ook zijn de 3 accu's die je erbij krijgt erg handig waardoor je extra lang kan vliegen. Op een zondag besteld en gewoon de volgende dag al de eerste vlucht gemaakt. Kamera express komt zijn worden na met snelle levering en uitstekende service. Kortom: Perfecte service en voor vragen staan ze altijd voor je klaar! Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker nog een keer terug in de winkel voor het beste advies.
VerzendingSnelle levering de volgende ochtend al in huis zonder bezorg kosten! Je kan zelf de tijd aanklikken voor de bezorging zodat je weet dat je thuis bent als je pakketje komt.
KlantenserviceAl een keer in de winkel geweest voor advies en de voor en nadelen van de verschillende drones te horen gekregen, waarna ik de DJI Mini 2i heb besteld.
Wat goed om te lezen dat je zo snel de drone binnen had zodat je er snel gebruik van kan maken, dat is nog eens Express he, Maarten. Fijn om te lezen dat het allemaal soepel verlopen is, en die 3 accu's zijn helemaal handig. We zijn natuurlijk wel benieuwd wat je gaat filmen of fotograferen, deel je een keer wat beelden met ons? Mocht je advies nodig hebben zullen we zeker voor je klaar staan, voor nu wil ik je heel veel plezier wensen met je bestelling.