AlgemeenIk had een probleem met mijn AirPods Pro die ik bij belsimpel had besteld.
Een van de AirPods was defect geraakt en er zat geen garantie vanuit Apple meer op het product, maar nog wel vanuit belsimpel, dacht ik…
Toen ik keek op de factuur was deze garantie net een paar dagen verlopen.
Toch maar even contact opgenomen met belsimpel om te vragen wat nu de mogelijkheden nog waren.
De klantenservice adviseerde mij het product alsnog op te sturen voor reparatie naar belsimpel en beloofde dat als het niet onder garantie kon worden hersteld, hier verder geen kosten voor mij aan zouden zitten zoals bijvoorbeeld onderzoekskosten.
Het heeft vervolgens even geduurd en er is tussentijds nog telefonisch contact geweest met belsimpel om te vragen naar de status van het proces en uiteindelijk was er goed nieuws, namelijk dat de AirPods Pro inclusief case toch nog binnen garantie konden worden vervangen.
Inmiddels de AirPods Pro weer terug in huis en ik ben zeer tevreden met de service van belsimpel.
Groot compliment naar belsimpel voor hun service en klantvriendelijkheid!
Niets op aan te merken.
Snelle levering en ook netjes verpakt in een kwalitatief goed passende doos.
Uitstekend geholpen door de klantenservice van belsimpel wat betreft het defect aan mijn AirPods Pro.
Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en er worden goede oplossingen geboden om de klant tevreden te stellen.
Hi TJT, bedankt voor je uitgebreide review. Hoewel een product helaas soms defect raakt, proberen we altijd zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken. Fijn om te horen dat dit in jouw geval goed is gelukt! We hopen je in de toekomst weer als klant terug te zien bij Belsimpel. Groet, Myrthe van Belsimpel