Algemeen3 Extra weken moeten wachten nog niks binnen, Communicatie mag stukken beter:
Op 4 februari een Kast (NZXT H5 Elite) besteld bij hun. Zou volgens de website 4 dagen levertijd zijn. Eenmaal die 4 dagen om geen mail geen communicatie niks. Ga je er maar zelf achteraan bellen. Krijg je te horen ja NZXT heeft leverproblemen. Ja dat kan. Communiceer het dan. Nadat de levertijd voorbij was kwam eindelijk een mail binnen dat de levering mogelijk de 26e zou plaatvinden. Ja daar kan ik dan weinig mee. Maar goed ik dacht dan heb ik geduld. Ja hoor de vrijdag ervoor mailtje. 26e zou die binnenkomen 27 verstuurd worden. Vandaag na gebeld want ik kreeg maar geen verzendbericht. Krijg je te horen weer ja NZXT heeft leverproblemen. Bij concurrenten al lang weer leverbaar dus onzin. Ik gaf aan geef me dan iemand aan de lijn waar ik wat concreet hierover kon bespreken. Ja dat ging ook niet. Je kunt geen kant op met dit bedrijf en tijdig communiceren doen ze niet. Ik zei dan annuleer maar stort geld maar terug koop ik hem wel elders. Ja dat ging dan ook weer tijd kosten. Dus op moment van schrijven geen computerkast en geen geld terug. Ben meteen genezen voor mij nooit geen paradigit meer. Dat er leverproblemen zijn kan ik begrip voor hebben. De communicatie moet op tijd. Ik hoor niet overal achteraan te moeten bellen. Dan ben je als bedrijf al veel te laat,
De jongens die er werken. Zitten vast aan een beleid en mogen niets doen dan het lijstje van opties volgen en daardoor krijg je standaard antwoorden waar je inhoudelijk niet zoveel mee kan. Ik heb de jongens ook gezegd dat ik ze het niet persoonlijk kwalijk neem. Je kunt simpelweg zo geen zaken doen. Dus functioneel kun je weinig met de klantenservice. Ze bleven wel vrienedlijk,