AlgemeenVoor het eerst een samengestelde PC besteld bij Azerty.
De website is overzichtelijk en de bestelling was zo geplaatst.
De levertijd was iets langer dan aangegeven op de website maar om er voor te zorgen dat er niet geleverd werd bij afwezigheid werd er netjes gebeld toen de PC gereed was om een leverdatum af te spreken (dat kon gelijk de volgende dag).
De kwaliteit van de assemblage is goed, alles werkt en de kabels zijn netjes weggewerkt. Ik had alleen wat problemen met de bluetooth maar dat kwam omdat de antennes van het moederbord nog niet geplaatst waren. Misschien handig om dit in het vervolg als instructie mee te geven.
De PC was goed verpakt met extra opvulmateriaal om de CPU koeler/video kaart te ondersteunen tijdens transport. Dit was maar goed ook want ik kreeg bijna een hartverzakking toen de PC op zijn kop uit de bestelbus werd getrokken.
Er zat ook een duidelijke waarschuwing op de PC geplakt om eerste het opvulmateriaal te verwijderen voor je de PC aansluit.
Voor het plaatsen van de bestelling telefonisch contact gezocht, er werd vlot opgenomen (binnen 5 minuten) en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Hierna contact gehad via de mail over de door mij samengestelde configuratie om te bevestigen dat alle onderdelen compatible zijn. Ook via de mail hoefde ik niet lang op antwoord te wachten.