AlgemeenHele goede ervaring met Max ICT, zowel het producten aanbod, de levertijd als het klantencontact waren top.
Het enige minpuntje naar mijn mening is het gebrek aan filters op de productpagina's. Ze hebben een behoorlijk aanbod (is uiteraard positief) maar de pagina's laden niet bijster snel en wegens de erg beperkte filter opties duurt het even voordat je er doorheen bent.
Maar de algehele ervaring was top en raadt ze zeker aan!
Uitstekend! Ik ben woonachtig in Italië en had de verwachting dat de levering 3-5 werkdagen in beslag zou nemen maar het was een aangename verassing dat de producten binnen 2 dagen na verzending al binnen waren.
KlantenserviceHele goede ervaring met de klantenservice. Omdat ik in het buitenland woon had ik wat vragen over de verzending en ook liep ik tegen een betaal probleem aan omdat Italië door de betaalprovider niet ondersteunt wordt.
Iedere keer als ik naar hen belde kreeg ik snel iemand aan de lijn en werd ik fantastisch geholpen!
Ga zo door!
Beste Cursed Guardian,
We willen je graag bedanken voor je uitgebreide review over je recente bestelling bij Max ICT. We zijn erg blij te horen dat je overwegend tevreden bent met je ervaring.
We waarderen je compliment over ons productenaanbod, de levertijd en de klantenservice.
We vinden het belangrijk om onze klanten een optimale service te bieden en we investeren dan ook veel in de kwaliteit van onze producten en onze klantenservice.
We nemen je feedback over de filters op onze productpagina's ter harte. We zijn op de hoogte van het feit dat de pagina's soms langzaam laden en dat de filteropties beperkt zijn.
We werken aan een verbetering van onze website en we hopen in de toekomst meer filteropties te kunnen aanbieden.
We zijn blij dat je tevreden bent met de levertijd van je bestelling.
We doen ons best om bestellingen altijd zo snel mogelijk te verzenden.
We zijn blij dat je tevreden bent met de klantenservice.
We vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij het beantwoorden van hun vragen en het oplossen van problemen.
We hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je nieuwe producten.
Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT