AlgemeenIk heb een MSI A620 moederbord besteld samen met de Ryzen 5 8600G.
Helaas stond er een oude BIOS versie op, waarvoor ik het moederbord naar Alternate zou terugsturen ter update.
Eenmaal ontvangen bij Alternate, kreeg ik de melding dat de socketpinnen verbogen zijn en er vlekken onderaan de socket zitten.
Ik heb meerdere malen aangegeven dat dit niet zo was bij het terugsturen, echter Alternate geeft aan dat het een reparatie met kosten 65 euro wordt.
Ik koop al zeker 20 jaar bij Alternate, maar deze huidige gang van zaken is te absurd voor woorden en ik ben nog nooit zo'n slechte klantenservice tegengekomen.
Als dit niet opgelost wordt, zal ik niet meer bij Alternate bestellen en iedereen dit ook afraden.
Ik heb een MSI A620 moederbord besteld samen met de Ryzen 5 8600G.