Paradigit

Van oudsher een zeer degelijk bedrijf waar ik veel zaken mee gedaan heb. Maar nu werken ze met DHL en een aflevercode en dat maakt 'de samenwerking' voor mij opeens onwerkbaar. Dat de klantenservice telefonisch nauwelijks bereikbaar is, helpt niet het gevoel weer wat positiever te maken (zie hieronder).

Paradigit verstuurt sinds kort via DHL met een code. Dit betekent niet alleen dat je veel minder flexibel bent om iemand anders het pakketje te laten aannemen, maar ook dat alle andere aflevermogelijkheden worden uitgesloten (buren, servicepunt, etc.). Daarnaast kan je geen tien minuten van huis, want als ze dan langskomen ben je weer een dag verder en dan moet je ook maar thuis zijn. Punt hierbij is dat een aflevertijdslot wordt vermeld van - in totaal - meer dan 6 uur, waarbij het 'definitieve' tijdslot naar voren kan worden gehaald. Ik had dus bv 14:00 - 18:00 en dat werd 12:30 - 16:30. Dus daar valt niet op te plannen cq vrij te nemen. Onwerkbaar.

Omdat ik het wel zo netjes vond om mijn ervaringen met 'de code' (nieuw-nieuw-nieuw) te delen, dacht ik, laat ik ze eens bellen. Ben je zo maar weer een kwartier verder, want het is mij niet gelukt om op de site een telefoonnummer te vinden. Toch gek, want ik heb ze laatst nog gebeld, dacht ik. Dus maar even de factuur geopend en daar tref je idd een telefoonnummer. Dus bellen: "Het is momenteel erg druk etc.". Ah ja, dat had ik de vorige keer ook al. Eveneens gek, omdat het telefoonnummer onvindbaar is....

Beste Knokki,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Wat fijn om te horen dat je van oudsher goede ervaringen hebt gehad met ons bedrijf! We waarderen je feedback over de recente veranderingen in onze verzendmethoden en begrijpen dat dit voor jou problemen heeft veroorzaakt

Al enige jaren versturen wij met DHL. Sinds kort is hier, al zeggen we het zelf, een mooie feature bijgekomen, namelijk 'Bezorgen Met Code'. Deze code zorgt er voor dat alleen jij je pakket kan aannemen, zoals dat eigenlijk ook de bedoeling is. Door het inbouwen van deze extra stap proberen wij ervoor te zorgen dat minder pakketjes verloren raken en bij de rechtmatige eigenaar terecht komen.

Op onze 'Service' pagina staan de vele verschillende contactmogelijkheden, waaronder ons telefoonnummer. Het spijt mij om te lezen dat je deze niet gemakkelijk gevonden kreeg.
Het kan natuurlijk voorkomen dat er een kleine wachtrij was maar over het algemeen hoor je snel iemand aan de lijn te krijgen.

Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen, laat dit gerust weten door een mail te sturen naar specialcare@paradigit.nl.

Simone
Team Paradigit