AlgemeenHeel jammer dit bestel een de Samsung 990 pro 1TB m.2 SSD. zou vorig maandag geleverd worden door DHL via de brievenbus. Kreeg een melding geleverd. maar helaas niks in mijnbrievenbus aan getroffen. extra een aantal dagen gewacht, kan natuurlijk een foutje zijn. bij de buren gevraagd, daar ook niets helaas. toen maar met Megekko contact opgenomen. duidelijk beschreven wat het probleem was, ook dat ik een aantal dagen gewacht had en dat ik al bij de buren gevraagd had.
Wat denk je krijg je een standaard mail. Het kan zijn dat er vertraging in zit, en of ik bij de buren gevraagd heb?. Dit al duidelijk beschreven in de mail. nog een keer gereageerd. Ditmaal weer dezelfde mail alleen iets anders geformuleerd. bij de derde keer kreeg uiteindelijk wel een reactie, dat ze er achter aan gingen. vier dagen, en inmiddels al anderhalve week nadat mijn SSD daadwerkelijk geleverd zou worden. nog maar weer een mail gestuurd, omdat ik nog niks had gehoord.
Hartelijk dank voor je mail.
Ik zie dat mijn collega het onderzoek vrijdag heeft gestart. Het duurt meestal 5 tot 30 dagen voordat wij een sluitende reactie hebben ontvangen. We hebben dan op dit moment helaas nog geen update vanuit hen ontvangen naast dat zij het onderzoek succesvol hebben opgestart. Indien wij meer weten, nemen we direct contact met je op.
Dus met een beetje pech moet ik 30 dagen wachten. maken ze nou van hun probleem mijn probleem. Heel fijne service daar. ik heb dit al eens bij bol.com gehad binnen 3 dagen alles netjes afgehandeld. Maar Megekko kan dat waarschijnlijk niet.
Zeer slecht, ook van DHL natuurlijk. maar het heeft weinig zin om met DHL contact op te nemen. dus vandaar maar contact opgenomen met Megekko. Anderhalve week verder en nog niets. dus zelf maar naar de mediamarkt gegaan om de SSD daar te halen. Omdat mijn laptop al open lag en iets moest.
KlantenserviceTot twee keer toe een standaard mail ontvangen, wat niet gericht was aan mijn specifieke probleem. pas bij de derde mail een reactie mogen ontvangen van Megekko wat ook daadwerkelijk betrekking had op mijn probleem.