Azerty

Ik bouw nu mijn eerste pc met deze site, hier is mijn ervaring.

Het is heel makkelijk om je onderdelen uit te kiezen, niet alleen filterd de site automatisch onderdelen eruit die incompatibel zijn met je moederbord bijv, maar ze hebben ook nog bundles als het je echt niet lukt om te kiezen.

Er is keuze zat, en ik heb zelf alles kunnen vinden dat ik zocht voor de pc zelf.

De prijzen zijn natuurlijk super belangerijk, en die zijn best prima hier. Natuurlijk is niet alles het goedkoopste, maar een heleboel onderdelen zijn voor goede prijzen te vinden.

Daarom zou ik deze webshop aanraden. De prijzen zijn gewoon goed en de meeste producten kan je wel vinden. Alsnog zou ik U adviseren om al uw producten in de winkelwagen na te kijken op tweakers, soms zijn ze toch goedkoper te vinden (zon' 4-10 euro meestal)

De levertijden zijn soms wel iets langer dan er verteld word. Ik kreeg bijvoorbeeld mijn 1e pakettje een dag later dan er verteld werd op de site. Ookal is het maar een dag, is het alsnog niet ideaal.

Scorekaart voor Azerty