Megekko

Onlangs een bestelling van 5…

UPDATE: klantenservice verdient in dit geval lof, er is een nette oplossing gevonden en dat waardeer ik zeer. Hopelijk volgende keer zonder gedoe voor beide partijen.

Onlangs een bestelling van 5 computer-/hardwareonderdelen geretourneerd, waarvan een mainboard van Gigabyte van 300 EUR.
Vandaag blijkt dat ze het mainboard niet willen vergoeden, omdat de witte PCB-coating/-verf rondom de montageschroeven (!!!) er deels van af is (maar ook alleen precies onder de schroefkoppen).
Moet ik mijn moederbord de volgende keer los in de kast leggen om hem uit te proberen, met koeling en alle andere onderdelen? Dat levert vast meer succes op. Of de schroeven zo los laten zitten, dat ze vanzelf weer losdraaien en het moederbord incl. alle andere hardware die er op zit naar beneden dondert?

Ik verwacht van een shop die de Tweakers-award heeft gewonnen, toch net wat meer (los van de vaak copy/paste-antwoorden die je van ze krijgt)...

Ik verwacht ook gewoon van MeGekko dat ze de bestelling crediteren, zoals het hoort.

Snel verzonden en vrij veel statusupdates totdat het product (ofwel de producten) daadwerkelijk de deur uit zijn.

Vaak geautomatiseerde antwoorden die helemaal niet op je vraag ingaan, of medewerkers die helaas niets van de materie afweten.

Scorekaart voor Megekko