AlgemeenBestelling geplaatst, komt 4 dagen later binnen (en dus niet binnen 1 werkdag zoals beloofd) en dan blijkt ook nog dat er 2 kabels niet zijn meeverzonden.
En dan kijk je op de website en dan zie je daar gewoon dat er nog 405 stuks in voorraad zijn.
De chatbot werkt hier op Firefox niet, edge maar geopend.
Daar krijg je dan een magere chatbot die niet de antwoorden geft die je wil hebben.
Uitiendelijk maar voor de optie terugmailen gekozen maar ook dat kan 2-3 dagen duren voor ik bericht krijg.
Bellen kan niet.
Het was een supersimpele bestelling, artikelen zijn volgens de website op voorraad en toch moet ik nu blijkbaar wachten op mijn bestelling.
Bestelling is 4 dagen later dan beloofd en dan stoppen ze 1 klein kabeltje in een grote doos die niet door de brievenbus past.
Een simpele bubbetljes enveloppe was genoeg geweest, scheelt ook in verzenkosten.
Mijn bestelling was niet compleet maar ook met de andere 2 producten erbij had het makkelijk in een brievenbus pakket gekund,
Een chatbot die niet werkt in firefox.
Een chatbot die me niet de antwoorden geeft die ik zoek (een ccontactpersoon) en nu moet ik alsnog 2-3 werkdagen wachten tot ik een mail terug krijg.
Helaas geen telefoonnummer waar je gewoon met een echt persoon kan praten, iemand die in 2 seconden snapt waar je het over hebt en meteen antwoorden kan geven.
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Spijtig om te lezen dat uw bestelling later geleverd is dan er werd aangegeven en u hierover moeilijk in contact kon komen met ons.
Indien u hierover nog vragen heeft, stuurt u dan gerust een e-mail naar contact@conrad.nl, t.a.v. Pascal. Ik help u graag verder.