AlgemeenLevertijden en beschikbaarheid die niet kloppen, prijzen die veranderen [nadat] je een order geplaatst hebt en betaald hebt, ...
Max ICT is een coinflip: als het product (echt) in stock is en je nooit in contact moet komen met de klantendienst, is het misschien een gokje waard.
Zelfs wanneer je van te voren mailt met de vraag: "Is dit effectief in stock? Kunnen jullie deze prijs effect hanteren?" lukt het hun niet om een bestelling correct af te werken.
Bonuspunten voor een levertijd die opschuift en een prijs die stijgt bij elke mail die je naar de klantendienst stuurt!
Geachte xioros,
We vinden het erg jammer dat je ontevreden bent over je ervaring met Max ICT. We begrijpen je frustratie over de levertijden, de beschikbaarheid van producten en de prijswijzigingen. We willen je graag onze excuses aanbieden voor de ongemakken die je hebt ondervonden.
We nemen je klacht zeer serieus. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze service en we streven ernaar om bestellingen altijd zo snel en correct mogelijk te verwerken.
We begrijpen dat je het niet eens bent met de manier waarop je bestelling is afgehandeld. We willen je ervan verzekeren dat we alle klachten zorgvuldig onderzoeken en dat we altijd proberen om een eerlijke oplossing te vinden.
We hebben de afgelopen maanden te maken gehad met een aantal onverwachte factoren die de levertijden en de beschikbaarheid van producten hebben beïnvloed. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de levertijden en de beschikbaarheid van producten. We zullen je feedback ter harte nemen en bekijken of we onze communicatie in de toekomst kunnen verbeteren.
We begrijpen je frustratie over de prijswijzigingen.
We vinden het erg jammer dat je ontevreden bent over de klantenservice. We willen je graag onze excuses aanbieden voor de ongemakken die je hebt ondervonden.
We streven ernaar om onze klanten altijd een vriendelijke en behulpzame klantenservice te bieden. We zullen je feedback ter harte nemen en bekijken of we onze klantenservice in de toekomst kunnen verbeteren.
We willen je graag vragen om contact met ons op te nemen via Webcare@maxict.nl. We willen graag met je bespreken wat er is gebeurd en hoe we je kunnen helpen.
We hopen dat we je in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn.
Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT