Megekko

Makkelijk product gevonden en snel besteld. was ook snel bezorgd. Helaas wel een defect product gekregen.

Helaas was mijn ervaring met de klantenservice van dit bedrijf allesbehalve positief. Ik had dringend een nieuw scherm nodig voor mijn bedrijf en na een snelle bestelling werd het scherm snel geleverd. Echter, bij het uitpakken bleek het scherm defect te zijn.

Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik verkeerde instructies die resulteerden in een hele dag wachten zonder oplossing. Dit betekende dat ik nog een extra dag zonder werkende oplossing zat, en door het weekend zou het pas op dinsdag opgelost worden.

Het retourproces verliep ook niet soepel, met pas aan het einde van de dag feedback over mijn aanvraag, die helaas niet werd goedgekeurd en opnieuw moest worden ingediend.

Al met al, ik zou dit bedrijf niet aanbevelen voor zakelijke aankopen. Mijn ervaring met de klantenservice was teleurstellend en kostte me veel tijd en moeite.

Scorekaart voor Megekko