AlgemeenIk denk dat ik de laatste 2 jaar (professioneel en privé samen) bijna 10.000€ gespendeerd heb bij Megekko. Nu ik voor het eerst de vraag kreeg om er een review op Tweakers bij te schrijven, dacht ik dat mijn ervaring misschien wel handig zou zijn voor iemand anders.
De bovenstaande orders zullen er alles samen een dikke 20 geweest zijn. Soms gewoon een ram-lat of twee, soms hele desktop of zelfbouw server, soms een resem netwerk gear. De bestellingen zijn telkens keurig geleverd.
Een enkele keer kwam het voor dat de stock niet matchte met het aantal op de website, daar hebben ze me keurig van op de hoogte gesteld.
Eigenlijk heb ik weinig aan te merken op Megekko. Als ik dan toch 2 puntjes van kritiek moet geven:
De search op hun website kan misschien beter. Soms mis ik ook een specifieke filteroptie of sorteervolgorde (zoals €/GB bij hard disks), maar daar hebben we natuurlijk tweakers voor.
Een tweede puntje is dat ik ooit dom genoeg ben geweest om 20 verschillende dingen te bestellen in 1 bestelling. Eén ervan was weken in backorder (was aangekondigd), toen hebben ze de rest niet uit zichzelf al vooruitgestuurd.
Telkens correct verstuurd. Laatste pakket was relatief laat in de namiddag besteld, volgende dag voor de middag had ik het al in m'n handen.
KlantenserviceIk vermoed uitstekend, ik heb nog maar 2x contact gehad met hun klantenservice en dat was steeds voor snel en doeltreffend geregeld.
Mocht er meer mislopen had ik hier vast wat zinvoller over te zeggen ;-)