Eerst Tweakers, dan shoppen. Bekijk onze selectie van de beste Black Friday-deals en voorkom een miskoop.

Kamera Express

Bij Kamera Express vonden ze vast een schat aan humor in hun tweedehands assortiment, want de prijzen waren zo goed dat zelfs Marktplaats even moest slikken! Met een knipoog naar het lot koos ik voor die extra vleugje gemoedsrust. Het bestellen verliep vlotter dan een pinguïn op ijs en de betaalmogelijkheden waren zo divers dat zelfs een octopus jaloers zou zijn.

Toen mijn fotolens arriveerde, was deze verpakt alsof het een kostbare schat betrof - en voor mij was het dat ook! De kwaliteit van deze tweedehands parel stelde niet teleur. Kortom, Kamera Express heeft er een klant bij - en hopelijk hebben ze genoeg plaats in hun 'klantenopslag'!

Toen de bestelling eenmaal was geplaatst, vond ik mezelf in een staat van nervositeit die alleen te vergelijken is met een ekster die een glimmende kraal ziet. Maar tot mijn grote opluchting verliep het verzenden als een vloeiende dans tussen postbodes en pakketjes. Het pakketje arriveerde bij mijn deur als een welkome gast, keurig verpakt en met een uitstraling die zei: "Ik ben hier om je fotografische avonturen naar een hoger niveau te tillen." Kortom, de verzending was net zo vlekkeloos als mijn foto's na gebruik van mijn nieuwe aanwinst.

Toen ik eenmaal op Kamera Express stuitte, voelde het als thuiskomen in een wereld waar klantenservice nog echt betekenis heeft. Als ik een vraag had, waren ze meer behulpzaam dan een gps in een doolhof. En toen ik uiteindelijk mijn besluit nam, voelde ik me gesteund als een kangoeroe in een draagzak. Kortom, de klantenservice van Kamera Express verdient een staande ovatie - of op zijn minst een dikke knuffel!

Er is zeker een mooie plaats in ons klantenbestand voor jou Freek, we vinden je review zo leuk!! Dank je wel hiervoor.

Ik wens je natuurlijk veel plezier met je aankopen!

Scorekaart voor Kamera Express