AlgemeenNaar aanleiding van mijn vorige review hier op Tweakers en op Trustpilot hebben ze contact opgenomen om hun excuses aan te bieden. De vorige keer ging het mis met het bestellen van een smartphone met abonnement waarbij de ID verificatie heel omslachtig liep en het leveren van het product veel langer duurde dan dat ze beloven op de website. Extra vervelend wanneer je oude telefoon niet meer werkt en je foto's wilt gaan maken met je nieuwe telefoon op een weekend uitje.
Ze hebben mij opgebeld en hun excuses aangeboden en hierbij een cadeaubon van 30 euro gegeven voor de 3 dagen dat het langer duurde. Met al het wachten in de wachtrij met keuze menu's voelt het als weken. Van de cadeaubon heb ik een product van gekocht en deze keer wel volgende dag binnen gekregen. Ook werd gevraagd om mijn review aan te passen, dat heb ik nu niet gedaan, dat compenseer ik met deze review.
Het product wat ik had besteld was de volgende dag binnen, voldoende verpakt. Verder niets op aan te merken.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice, ik snap dat ze niet nog meer willen compenseren voor de 3 dagen, maar tegenwoordig is 30 euro vrij weinig zeker ook als je kijkt naar wat de totale bedrag is van het toestel (Apple) + abonnement (2 jaar). En ook als je kijkt naar hoe duur tegenwoordig alles is geworden (Apple accessoires) en hoeveel tijd je uit eindelijk bezig bent om in de wachtrij te staan aan de telefoon die je meerdere keren moet bellen per dag. Maar goed iets met een paard en een bek.
Hi,
Bedankt voor je review over Belsimpel. We zijn blij te horen dat je dit keer een positievere ervaring aan je bestelling hebt overgehouden. We hebben je nog een kleinigheidje nagestuurd, deze kun je binnenkort in de brievenbus verwachten!
Groet,
Myrthe van Belsimpel