AlgemeenOmdat ik vanuit tweakers op de mediamarkt website kwam heb ik geen klachten, maar ga je naar de website van mediamarkt dan is het maar de vraag of je producten makkelijk vindt.
KlantenserviceHad 18 december 2023 een Sony WH-CH520 (Beige) koptelefoon gekocht.
Prima ding, deed wat hij moest doen. tot hij vanuit het niets, tijdens het tvkijken uitviel. Hij deed niets meer. Zelfs het oplaadlampje ging niet meer branden. Helemaal dood. Balen, maar kan gebeuren.
Ik afgelopen woensdag naar de mediamarkt. Probleem uitgelegd aan een zeer ongeïnteresseerde medewerkster, die de koptelefoon geeneens uit de doos haalde om te bekijken. Gezegd dat ik hoopte meteen een nieuwe mee terug te krijgen omdat het nogmaar 6 weken oud was. Maar mevr was onvermurwbaar. Zo stond het nou eenmaal in het systeem. Toen ik zei dat het dan meteen de laatste keer was dat ik iets bij de mediamarkt zou kopen, was mevr wrs gepikkeerd en ging ze heel treiterachtig en langzaam mijn gegevens opnemen. Toen het bijna klaar was moest het opeens weer helemaal opnieuw. Heb me omgedraaid en ben de winkel uitgelopen. Hoewel ik inwendig kookte geen onvertogen woord gezegd, maar echt, ben nog nooit zo schandalig behandeld.
Klacht ingediend via de website van de mediamarkt, met bon en al, maar geen enkele reactie. Kocht de laatste tijd nogal wat spullen daar 9 en had al eens eerder een klacht over de klantenservicebalie) maar dit is echt de laatste keer geweest dat ik daar iets gekocht heb. Verwacht service, maar je wordt met minachting behandeld.