AlgemeenAfgelopen periode 2x keer wat besteld bij Azerty. 1x een kleine bestelling, 2e keer een wat grotere bestelling. Site is overzichtelijk en werkt gewoon goed.
Klein puntje: De voorraad status lijkt niet altijd helemaal te kloppen.
Bij de eerste bestelling stond alles op voorraad maar bleek later het SD kaartje 2 tot 3 dagen levertijd te hebben. Naja kan gebeuren en alles is netjes verzonden nadat beide producten leverbaar waren.
De 2e bestelling was alles op voorraad, behalve het moederbord dat een levertijd had van 2 tot 3 dagen en was op voorraad bij de leverancier. Helemaal goed, daar kunnen we op wachten. Na enkele dagen kreeg ik een email dat de levertijd van het moederbord onbekend was. Nagevraagd bij de klantenservice (reageerde vlotjes via messenger binnen een uur) en die wisten ook geen levertijd te geven. Hierdoor gekozen voor een alternatief moederbord. Het is (na bijbetaling) dezelfde dag verzonden.
Gewoon netjes verzonden en de spullen waren goed verpakt in een doos met beschermend materiaal. Niets op aan te merken.
KlantenserviceDe klantenservice staat je netjes te woord en helpt je zoeken met alternatieven.
Reageert via messenger vlotjes (binnen het uur). Via de mail duurt het wat langer.
Ook netjes geholpen met een alternatief zoeken.