Azerty

Beste,

Allereerst bedankt voor je review.
Het klopt inderdaad dat wij vanuit de fabrikant een verkeerde EAN hadden doorgekregen, waardoor we net een iets andere kaart op onze site hadden aangeboden. Waarvoor onze welgemeende excuses.

Echter klopt het niet dat je aangeeft dat je in geen enkel geval de order kon annuleren. Annuleren is altijd een mogelijkheid, mits het om een particuliere bestelling gaat. Bij een koppelingsfout als dit is het voor zelf een zakelijke als particuliere klant mogelijk om dit te annuleren. Mocht de indruk zijn gewekt dat dit niet mogelijk was, dan wil ik daarvoor namens Azerty onze excuses voor aanbieden. Dit was absoluut niet onze intentie.

Graag kom ik met je in contact om te kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Echter kan ik op basis van deze gegevens geen informatie achterhalen in ons systeem. Om die reden wil ik je vragen om een mail te sturen naar review@azerty.nl, dan pak ik het vanuit daar met je op.

Stijn
Azerty Klantenservice