Belsimpel

Ja op zich voldoende: 's avonds rond 19:00 tablet besteld, volgende dag geleverd (WEL MET KANTTEKENING zie hieronder). Beter SLA met PostNL afspreken dan maar.

Ja de levering op zich was op tijd, maar de tablet werd op geleverd gezet met een NEP handtekening om 12:23. Vervolgens wordt hij vrolijk door PostNL geleverd om rond 14:00.

Dit ligt waarschijnlijk niet aan Belsimpel maar aan PostNL of zijn onderaannemers. Ik zou als ik Belsimpel/Mobiel werkt was wel stevig hierover gaan klagen. Zo te zien zet PostNL de pakketen in bulk op 'geleverd' en gaat ze vervolgens uitleveren. Handtekening heeft zo weinig zin.

Hi,

Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling, omdat je zelf geen handtekening hoefde te zetten. Onze excuses voor het ongemak, dat is zeker niet de bedoeling! We willen je vragen om je klacht te mailen naar info@belsimpel.nl onder vermelding van 'Tweakers' en je ordernummer. We zetten je klacht dan direct door en nemen contact met je op om een passende oplossing te bespreken!

Groet,
Myrthe van Belsimpel